gambling

lineær slot diffuser installation detaljer

Med højere niveau spillere opholder sig væk for nu, bestræbelser på at forynge GANGE er stækket, med de seneste data peger bekræfter så meget. Igen, der er håndhæve hætter på kontant chip udbetalinger lineær slot diffuser installation detaljer. Nogle analytikere spekulere Beijing vil se de negative konsekvenser af penge overførsel politik på gaming center ' s økonomiske opsving og eventuelt træffe en blødere holdning. GGR numre i den specielle administrative region (SAR), er midt i en seks-måneders stribe af år-over-år fald på mindst 90 procent. I slutningen af August, Guangdong-provinsen genstartet udstedelse af individuelle besøg ordning (IVS) turistvisum, med resten af Kina følgende passer på Sept. Spillerne trækker milliarder af dollars fra tykmælk konti, tvinge disse virksomheder til at rykke indlån på spillesteder.
Indtægter for nylig indgået Golden Week festival faldt 76 procent år-over-år, knuste forhåbninger om, at ferien kunne sætte scenen for fjerde kvartal en stigning i Macau. At gøre tingene værre, er, at Hong Kong stadig håndhæver en 14-dages karantæne politik for rejsende, der ankommer fra Macau, hvilket er betydeligt mindske den fornemmelse at forlade regionen, for at gå til casino-center. Meget af det problem, der drejer rundt i Hong Kong lineær slot diffuser vs gitter.

Brutto gaming indtægter (GGR) i Macau viste tegn på forbedring i September, men JP Morgan siger, at det vil være 2022, før disse tal vende tilbage til pre-coronavirus højder alle poker steder i rdr2. Derudover, er der håb om, at hvis den tidligere vicepræsident Joe Biden vinder det Hvide Hus, hans administration er formentlig blødere tone mod Kina vil reducere geopolitiske spændinger mellem verdens to største økonomier, som potentielt skynde en Macau recovery. alle mulige indsatser i craps.