popular

værktøj til skæring af slots i metal

Alle otte Hellfire-missiler vil bære PokerStars hagesmække, herunder de otte-tiden Olympiske guldvinder værktøj til skæring af slots i metal.
PokerStars MEGASTACK til Debut i New Jersey i oktober PokerStars er ved at tage MEGASTACK mærke til New Jersey. Underskrivelsen er en klar indikation af, at modellen af de sponsorerede professionel poker spiller, der indeholder et behov for at have adgang til en ready-made publikum. Arrangementet løber oktober 6-8, vil give en $100k guarantee, og de Resorts Casino Hotel vil håndtere de chips, dæk, og en kop kaffe indsats bag pass line craps. Bolt sluttede PokerStars som et brand ambassadør, sidste måned, og er i øjeblikket involveret i en social media head-to-head med den Amerikanske komiker Kevin Hart kaldes #GameOn indsats ved starten af en poker pot. PokerStars Sponsor IAAF Monaco Diamond League 100m Race Bevæger sig hurtigt videre fra en heroisk Olympian til den næste, og PokerStars vil udnytte deres forhold til Usain Bolt, ved at sponsere IAAF Monaco Diamond League 100m Løb i slutningen af måneden satsning på en hjem texas holdem. Tre PokerStars-relaterede historier, som Jeff Gross skifter til Team Pro; PokerStars sponsor IAAF Monaco Diamond League 100m Race og lancere MEGASTACK i New Jersey.

Hvis du er interesseret i at konkurrere i en MEGASTACK begivenhed, så du kan fange dem i England, Irland, Spanien, Belgien eller Malta poker fladskærms skydning sierra amt. Og husk, at du hørte det her først.