text

gratis slots gøre rigtige penge

Florida high school shooting, at venstre 17 mennesker blev dræbt i sidste uge, har en anden potentiel ulykke—statens gambling lovgivning. Florida Politik rapporterede, at Florida ' s gambling bill er i live efter lovgiverne har besluttet at skrinlægge alle udestående regninger på deres skriveborde for at prioritere en reaktion på den 14 februar masse skydning på Marjory Stoneman Douglas High School i Broward County gratis slots gøre rigtige penge.

Med kun tre uger tilbage i 2018 lovgivningsmæssige session, lovgivere har travlt med at vedtage en lov, der vil tildele $100 millioner støtte for statens screening for mental sundhed, rådgivning og uddannelse, og "hærdning" af Florida skoler gratis slots penge ingen depositum uk. Efter at have passeret lovforslag, lovgiverne vil derefter nødt til at klemme sig i diskussioner på statsbudgettet inden for en begrænset tid. Med hænderne fulde, Florida House Speaker-udpege José Oliva er meget mindre optimistisk, at de vil få gjort noget på spil i de næste tre uger.
"En masse af vores båndbredde vil blive taget op," Oliva sagde, i henhold til FloridaPolitics.com. "Vi har stadig et budget til at passere, og det er klart at vi har fået nogle slags tværpolitisk lovforslag, at vi er nødt til at passere, der beskæftiger sig med tragedien på Stoneman Douglas." Oliva, som er den ene af de to hovedforhandlere at forny statens gambling marked, sagde han og Senatet indstillede Formand Bill Galvano er "stadig kigger på alle vores muligheder." I mellemtiden, en analytiker fra Nova Southeastern University i Fort Lauderdale mener, at de seneste gambling aftale, vil det igen ikke har bestået hvordan til at glemme.
Gambling Overensstemmelse rapporterede, at analytikeren Robert Jarvis var ikke rigtig optimistisk omkring forhandlingerne mellem staten lovgiver og Seminole Tribe of Florida på den nye gambling kompakt fra begyndelsen gambling tab. Jarvis' årsagen er enkel: Senatet er meget pro-gambling, mens Huset er meget anti-gambling hvordan til at glemme. "Det er bare en dans, vi altid gå igennem, og vi ender altid på samme sted," sagde han ifølge nyhedsbureauet stikkontakt. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre casino tab.