game-news

bedst betalende slots på roobet

Gauselmann salgsdirektør Jürgen Stühmeyer sagde den spanske operationen var "blevet en industri leder i den spanske gaming segment i en meget kort tid", og dermed var det "næste logiske skridt" for at integrere det i Gauselmann centrale Merkur brand bedst betalende slots på roobet. Den plads, der er tre gange størrelsen af GameAccount gamle campus, er skalerbar at støtte selskabets planlagte vækst, og vil give virksomheden mulighed for at udstyre sine varer til det væld af gaming virksomheder, som staten kalde hjem bedste betaling slots på stribe. Merkur Dosniha CEO Carlos Chacón sagde, at det var en ære og et privilegium at i vores branche" til at bære Merkur etiketten, men sagde virksomhed var at holde Dosniha vedhæng ", som en foranstaltning af hensyn til den sti, ud over den succes, samt at holde det ry, at vores team har bygget til sig selv" i Spanien ' s casino, arkade og bar gaming marked.
Tirsdag, B2B rigtige penge og gratis at spille online gaming teknologi leverandør GameAccount Netværk meddelt, at den vil være kendt som GAN effektiv onsdag (9). OPTIMAL PAYMENTS ER PÅ huggeblokken Online betaling processor Optimal Payments meddelte i sidste uge, at det har planer om at ændre sit navn til Paysafe Gruppe. Rebranding vil blive ledsaget af lanceringen af et nyt logo, varemærke og en ny hjemmeside (www.gan.com) virksomhedens sub-brands, herunder Simulerede Gaming, SENSE3, GameSTACK og iBridge regler vil ikke blive berørt af marco have det sjovt.
Den foreslåede ændring vil være besluttet af en aktionær stemmer på Optimal kommende ekstraordinære generalforsamling i Isle of Man i September bedste betaling slots online uk. Hvad er et navn?Nosser, det ser ud, som de tre selskaber, der er forbundet med gaming industrien gør rebranding planer hvornår har black jack tyggegummi kommer ud. Også kalde den tilstand hjem er Smurfit og hans familie, der har demonstreret deres vilje til at den AMERIKANSKE forretning ved for nylig at flytte til Vegas-området hvornår har black jack randall dø i outlander.

GAUSELMANN FINDER SPANSKE DIVISION FORTJENER MERKUR NAVN Endelig, den spanske del af tysk gaming firma Gauselmann Gruppen har skiftet navn fra Dosniha Gaming til Merkur Dosniha hvornår har black jack cola komme ud.