experts-news

sort harmoni ft jack p

Så når en Reuters rapport brød nyheden om den påståede bestikkelse aftale, der involverer Kazuo Okada Universal Underholdning og et par af tidligere Pagcor execs, de Lima var hurtige til at handle, at skabe en fact-finding krop til at undersøge den kontroversielle skandale sort harmoni ft jack p. Aquino. DOJ sekretær meddelte også, at medlemmer af denne undersøgelses-organ, som vil omfatte følgende personer: Marlon Tauli fra National Bureau of Investigation 's (NBI) anti-graft division; Catherine A sort fyr fra kangaroo jack.

Den gode ting er, at vi ikke behøver at vente længe på, at den rapport, der skal indsendes, og hvis de parter, der er involveret i skandalen er fast besluttet på at få involveret i nogle forbryderiske og under-handed wheeling-og-transaktioner, så du kigger på en større rod, der potentielt kan have vidtrækkende konsekvenser, end nogen af os forventede oprindeligt growtopia. Filippinske Institut for Retfærdighed Sekretær Leila de Lima har aldrig været en til at vige tilbage fra højt profilerede sager hvordan til at gøre casino verden.

Hun tog engang på tidligere Filippinske præsident Gloria Macapagal-Arroyo, og var en af de primære grunde til, at en tidligere Filippinske Højesteret var anklages tidligere i år væksten i blackjack eg. Som en del af panelets mål, DOJ ' s fact-finding krop vil undersøge påstandene omkring "en række tvivlsomme betalinger" lavet af Aruze USA, Universal ' s Nevada-baserede datterselskab, at tidligere Pagcor chef Efraim Genuino Jr og Pagcor konsulent Rodolfo Soriano grupo de poker ingen whatsapp. Camposano, executive officer af NBI' s interne revisionsenhed, og statsadvokaten Rosalina P.