world-news

hvordan at vinde slot maskiner

Det er perfekt for mig." Lovgren rejser i poker verden med sin kæreste Luca Moschitta. Gør poker par få den rette balance af arbejde, hvile og lege? "Vi begge elsker poker, og både live for spillet hvordan at vinde slot maskiner. Jeg havde mødt hende et par gange, før jeg blev medlem af 888 men jeg har mødt hende en masse siden, og hun er meget flot og en stor spiller." Hvad fremtiden bringer for Lovgren eller på hendes cherubic alder, er hun ikke bekymre sig om trivielle ting? "I det øjeblik, jeg ser alt kort sigt.
Så hvordan kunne det skifte kommer om? "Jeg var med PKR for fire fantastiske år og jeg havde en fantastisk tid. Jeg har også spillet 888Live og spille en masse online hos 888Poker, hvor der er en masse store turneringer, og nogle bløde cash games." Hun er en del af en interessant og spændende mix af team pros åbning af et poker room i pennsylvania. Da hun meddelte, gennem de sociale medier, at hun havde underskrevet en ny aftale, og "ville afsløre flere detaljer på et senere tidspunkt," mange mennesker i branchen mente, at et skifte til PokerStars var under opsejling åbning af et poker room. Vi finder også tid til at gøre andre ting uden for poker uk. Efter fire år, var det tid til en forandring. Jeg spørger hende, om nogle af dem åbning af et poker room i washington. Også Xuan {Liu} er en smuk pige, som er meget flot masse slots.
Jeg havde brug for at tage det næste skridt og 888Poker er en stor virksomhed, og er lige det rigtige for mig kan du vinde rigtige penge.