classic

kinesiske åbne ansigt poker scoring

Playtech Gaming Teknologi-Løsninger (GTS) selskabet har indgået en aftale om at integrere Barcrest ' s spil i deres GTS åbne gaming platform.

Det Videnskabelige Spil ejet firma vil se sine spil til rådighed for operatører, både i STORBRITANNIEN og i andre internationale jurisdiktioner med Rainbow Rigdomme og Cas$hino sat til at være de to første kinesiske åbne ansigt poker scoring. De vil være på GTS Kant platform og GTS' Steve Schrier tilføjede: "Vi mener, at vores kunder vil drage fordel af Barcrest indhold er gjort tilgængeligt for internet gaming marketplace." Sociale gaming firma Plumbee har taget sit seneste ophold i casino skoven og kommer ud med Quickspin ' s Big Bad Wolf slot kinesiske åbne ansigt poker point. Det er tilføjet til Mirrorball Slots app og Quickspin er VP of products, Måtter Westerlund, sagde: "Med vores to tidligere meget succesfulde spil, vi ønskede at hæve overliggeren yderligere, når det kommer til innovation, design og gameplay".

Plumbee trådte den sociale gaming plads tidligere i år, og det er drevet af tre tidligere Electronic Arts execs kinesiske åbne ansigt poker online. Australske underholdning fast To Måde Limited har indgået en hensigtserklæring over planer om at fusionere med Prioritet Ét Netværk Group Ltd. To Måde vil være at foretage en "off-market" overtagelsestilbud til 100 procent af selskabet, og det vil betyde en langt større og godt afrundet virksomhed, der er rettet mod internationale ekspansion hvad er betydningen af udtryk. Formand for To Måde, Hr poker face. Stuart McGregor, tilføjede: "Dette er en Virksomhed, forvandle aftale, som giver To Måde aktionærer med en attraktiv mulighed for at blive en del af en meget større og velkapitaliserede virksomheder, med betydelige internationale muligheder. Vi ser en konsolidering af Prioritet Et og To Måde at drive virksomhed som en ideel corporate passer." Betyder det, at virksomheden nu bliver en Tre-Vejs?Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.