gambling-news

regler for at spille poker dice

KirolBet har opsagt sin aftale som officiel sponsor for fodboldklubben CA Osasuna i svar til nyligt foreslåede spanske reklame lovgivning regler for at spille poker dice.
De regler, der blev frigivet i februar i år, målrette reklamer fra online gambling selskaber, især på fodbold trøjer, i et forsøg på at mindske risikoen for, at problemet gambling og ludomani regler spillet 5000 terninger poker. Osasuna er et Pamplona-baseret La Liga hold, og har haft et tæt samarbejde med trøjesponsor KirolBet i flere sæsoner, fungerer som en vigtig søjle i vækst og finansiel stabilitet i klubben regler af poker turnering. Det er ikke første gang sponsoratet har været i søgelyset, men med Osasuna bliver presset så tidligt som i oktober sidste år at afslutte sit forhold til KirolBet kan du have to tesco levering slots. Dette skete, efter at en Pamplona-klubben forsamling, hvor medlemmerne har bestået dekret om, at klubben skal opsige alle aftaler med "at gå på kompromis partnere" kan du have to hænder i poker.
Svarer til forsamlingen, klubbens præsident Luis Sabalza erklærede, at Osasuna styring havde indledt drøftelser vedrørende tidlig afslutning af KirolBet sponsorering, som formelt blev sat til afslutning i 2021. Club chief executive-Fran-Kanalen mindede også medlemmer af KirolBet finansielle betydning som trøjesponsor, med henvisning til de mange kompromiser, der er blevet gjort for at sikre, at handlen ' s levetid, herunder fratagelse bookmaker logo på tværs af lavere team kategorier i overensstemmelse med de nye forslag til reklame forordninger udgivet tidligere dette år .

Siden underskrivelsen på som hovedsponsor i 2018, og indtil næste søndag, når Osasuna kommer til at spille sin sidste ligakamp i sæsonen mod Mallorca, første hold spillere vil bære KirolBet logo på deres t-shirts. kan du få en poker face.