most-read

sala slot via venezia padova

Emne: Poker er rapportering, at Full Tilt Poker er trådt ind i en eksklusiv overenskomst med uspecificeret Europæiske investorer på juni 30, et arrangement, der krævede FTP til at ophøre med alle lignende diskussioner med andre potentielle investorer i mindst tre uger.

De tre-ugers vindue er angiveligt at give den unavngivne part til at gennemføre due diligence og forhandle vilkår med FTP-execs sala slot via venezia padova. Dette synes at være den samme aftale, der blev rapporteret af Los Angeles Times på juni 30, selv om den måde, de Gange formuleret historien fået mange til at konkludere, at aftalen var et afsluttet salg smart slot grundlæggende homeworker bruser. Forhandlingerne er efter sigende ved at blive bistået af FTP 's primære regulator, Alderney Gambling Control Commission, så vel som FTP' s franske regulator ARJEL og det AMERIKANSKE justitsministerium smarteste måde at satse på roulette. DoJ engagement er af afgørende betydning, som Subject: Poker 's kilder siger, at FTP ønsker at sikre, at den unavngivne investorer er villige til at stille op penge nok til både at betale OS spillere og dække en eventuel finansiel løsning, der stammer fra det amerikanske Justitsministerium' s Black Friday civil klage smart måde at satse på roulette. Angiveligt, vilkår om sådan en løsning er skitseret mellem FTP og det amerikanske Justitsministerium, selv om Emnet: Poker var ivrige efter at påpege, at denne påstand var ikke blevet verificeret. I henhold til Emnet: Poker-rapporten, den unavngivne investorer(s) blev først bragt til bordet i midten af Maj, som Team Full Tilt medlem Phil Ivey. Formentlig, FTP modstod dette forsøg på matchmaking, hvilket fik Ivey til at indgive sin retssag mod FTP software outfit Tiltware den 31 Maj hvordan til venstre klik på blackjack osrs.
Men Ivey trak sin dragt på 30 juni, samme dag FTP ind i den eksklusive overenskomst med den mystik investor. Det er rene gisninger, men det lader til, at der i en tilsyneladende stirre-off mellem Ivey og FTP, FTP, blinkede med det første. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre sådan juridisk starte en casino.