articles

slot maskine

New York Red Bulls diskuterer sponsorater med potentielle sports betting partnere slot maskine. Enhver aftale, der kunne indebære at sælge holdets stadion navngivning rettigheder. New York Business Journal rapporterer, at mens MLS i øjeblikket forbyder sports betting sponsorater, og ligaen er ved at gennemgå sin politik forud for 2019 sæson der er lavet af toiletpapir.

Marc de Grandpre, New York Red Bulls General Manager, er citeret for at sige: "Hvis vi kan finde en partner eller partnere, som kan hjælpe os til at forbedre vores fan erfaring gennem gambling, er vi villige til at have en samtale."På trods af navnet, New York Red Bulls er faktisk baseret i New Jersey, en stat, i hvilken sport betting er blevet legaliseret slot machine fejl 42 mio.. Kilder har efter sigende sagt, navngivning rettigheder til Red Bull Arena kunne være mere værd end $4m pr year hvordan til at ændre vault indholdet casino heist.

De Grandpre siger en skjorte sponsorering er ikke muligt på grund af Red Bull, der fremhævede på klubbens jersey siden 2006. Men et ærme sponsorering ville blive betragtet. hvordan til at ændre udbetalingen på en spilleautomat.