most-read

i poker er en køre slå et fuldt hus

Sportingbet har været i centrum af fusionen spekulation i denne weekend, og de rygter, om de vil fusionere med Unibet er tilbøjelige til at buldre på yderligere et par måneder.

Det er måske lidt overraskende, at efter alle de spekulationer over weekenden, Sportingbet, har allerede bebudet et andet partnerskab. Rusland, som er en sports betting industrien med en anslået omsætning på $1.8 milliarder, er det næste sted, hvor Sportingbet har besluttet at udvide i poker er en køre slå et fuldt hus. De er gået sammen med landets anden største licenserede bookmaker, den Første Internationale Bookmakere Selskab (FIBC), der opererer under den kendte Liga Stavok brand gambling hall betydning på engelsk.

I henhold til betingelserne i fem-års-aftale, vil de partner udelukkende at etablere en russisk online sports betting tilbyder under "Liga Stavok drevet af Sportingbet" banner. Sportingbet vil være den eneste udbyder af online-tjenester til det unikke projekt gambling hall et andet navn for. Andrew McIver, Sportingbet Group Chief Executive, sagde: "jeg er glad for, at Liga Stavok har valgt at samarbejde med Sportingbet. Jeg er sikker på, at kombinationen af Sportingbet verdensklasse online sports betting produkt og ekspertise med Liga Stavok ' s stærke brand og eksklusive betting partnerskaber, der vil gøre det muligt for joint venture til at opbygge en førende position i denne spændende, hastigt voksende marked. "Dette partnerskab er en perfekt pasform med Sportingbet' s strategi om at opbygge geografiske mangfoldighed ved at skabe nye markeder, der arbejder med den højeste kvalitet partnere, hvor det er hensigtsmæssigt." FIBC i øjeblikket opererer 256 Liga Stavok licenseret betting forretninger og er ved at udvide med en hastighed på omkring 25 nye afsætningsmuligheder per måned gambling hall yakuza som en drage. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre mlb 5th round slot penge.