most-rated

gambling maskiner enarmede tyveknægte

Efter 2014 regulerende operationel revision, UK spiludbyder Ladbrokes Plc har bekræftet, at det ikke længere vil acceptere indsatser fra Rumænien, Finland, Portugal og Rusland effektiv 1 januar.

Bookmaker bekræftede, at det var ikke længere i stand til at acceptere trafik fra de lande, tilføje dem til en liste over udeladte lande, der nu udgør 68 forskellige områder. Den erhvervsdrivende tog beslutningen om at trække sig tilbage fra fire Europæiske lande efter en gennemgang af lovgivningen, som betragtes som den nuværende juridiske sammenhænge og lokale råd med hensyn til online gambling-tjenester gambling maskiner enarmede tyveknægte. I 2014, Ladbrokes trække sin spille-service fra det Canadiske marked, der blev fulgt på ved at trække ud fra Schweiz, Ungarn og Norge efter virksomhed juridiske og lovgivningsmæssige anmeldelser af Europæiske igaming rammer.
De fire lande er ved at gennemgå deres online gambling lovgivningsmæssige rammer, men Ladbrokes ikke bekræfte, om de ville komme ind på markederne bør de Europæiske lande tilbyder reguleret marked betingelser gambling maskiner i wisconsin barer. I sidste måned, at den russiske regering vedtaget en række nye foranstaltninger, der tager sigte på bekæmpelse af ulovlig online gambling, såsom at uddele landets telekommunikation statslig myndighed med magt til at blokere hjemmesider, uden forudgående retskendelse drøm roulette yo kai se. Portugal og Rumænien er indstillet til at afsløre nye online gambling rammer i 2015, mens Finland har erklæret, at dens gambling aktivitet vil fortsætte med at være styret af sin licens gambling monopoler drøm. Ladbrokes er søger efter en ny administrerende direktør, efter at Richard Glynn meddelte, at han var til at træde tilbage senere i år, efter at have tilbragt næsten fem år i rollen.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre at jeg har vundet penge på casino.