post

poker turnering strategi loose-aggressive

I sidste ende var det Malec, der formåede at overleve et meget jævnt matches konfrontation, sender Reichenstein hjem med en stadig imponerende Euro 807,100 anden præmie.

Det viste sig at være en fem-timers marathon, hvor føringen skiftede mindst tre gange så parret kæmpede på, med Malec holde en spærreild af chatter, enten via nerverne eller måske i et forsøg på at skræmme sin modstander. Brian var også stærkt involveret med vores forum som "Jetset", han var involveret i en uformel konsulent til at eCOGRA, OPA, og var en spiller advokat, der bistås utallige forurettede spillere med hans forbindelser til industrien folk poker turnering strategi loose-aggressive. Hans bortgang i februar 2019 blev en mørk dag for os poker turnering strategi daniel negreanu. Aftalen viste sig undvigende og de fire genoptaget spille, indtil Reichenstein – holding a 10 millioner chip lead – faced Malec i heads up poker turnering strategi for begyndere. På den sidste dag i den hårde konkurrence, den endelige tabel dannet med den tyske pro Uri Reichenstein ud i front, og Malec omkring midten af flokken malette poker præmie. Brian Cullingworth var den vigtigste forfatter, bidragyder, og var en af de mest vidende personer, jeg nogensinde har kendt, der er involveret i online casino industrien.

Under de æresbevisninger, og Euroen 1,2 millioner første prisen i den omstridte Euro 5,300 buy-in Main Event var Sebastian Malec (21), en ung polsk spiller, der scorede sit første store live-turnering, vinder i bestialsk et felt af 1,785 konkurrenter, der har genereret en præmiepulje på Euro 8,657,250 malette poker la grande recre.