most-read

hvor meget skal mot slots omkostninger

Mark Rehorst-Smith, CORE Gaming ' s Chief Commercial Officer, sagde: "Skrabelodder er blandt de mest populære spil vi tilbyder, og kunderne elsker det, når vi sætter noget nyt.
Hvem ved, måske er der nogle af de store vindere kan sætte deres pengepræmier i retning af pladser til at se England i finalen i Paris den 10 juli!" CORE Gaming er en af verdens førende i udviklingen af HTML5 gambling indhold. Med så mange forskellige måder at vinde, er der ingen kedelige målløs trækker med Scratch og Match! "Vi er alle virkelig ser frem til, at Euro på CORE Gaming. I det første spil skal spillere skraber væk på en række fodbold-shirts, og en pay-out på op til £50 er sikret, hvis de afslører et 'Nej 7'.
24 Maj 2016, London, UK (pressemeddelelse): CORE Gaming, verdens førende HTML5 gambling software hus, og Ladbrokes, global gaming gigant, har lanceret en ny fodbold-tema udvalg af instant win scratch card spil hvor meget skal mot slots omkostninger. CORE Gaming er baseret i STORBRITANNIEN og har en software licens gennem UK Gambling Commission.
Rehorst-Smith tilføjede: "Kunderne kan nyde nogle virkelige spænding fra så lidt som £1 spil, med nogle store penge på tilbud hvis de er vellykkede hvor meget poker rooms gøre. "Det er fantastisk at blive partner med sådan en stor virksomhed som Ladbrokes på dette område af Bunden, og Match spil, og vi mener, at deres online-og mobile spillere vil have det sjovt skrabe væk denne sommer." Bunden og Matcher Trophy-kortet koster kun £1, mens Bunden og Matcher League er £2, Scratch og Match Premier £5 og Bunden, og Passer Super Cup er £10. Med UEFA Euro 2016 blot få dage væk, de to virksomheder har afsløret Bunden og Kamp, og en serie af fire store skrabespil, på Ladbrokes' hjemmeside hvor meget poker sponsorater betaler. De kort, som følge succesen af CORE Gaming og Ladbrokes' markedets førende titler, såsom skraber 4 Ruder, som hver har mindst fire sjov-fyldt chancer for at vinde.
I spil to spillere skal finde et 'Mål' i en af de seks symboler for at vinde en fast præmie hvor meget ved poker bordet forhandlere gøre.