classic-news

hvad er en filial forsinkelse slot

Det nok brug for lidt tid til at fordøje alle de oplysninger, der er indeholdt i Chertoff rapport, især dens krav om, at Freeh rapport kun indeholdt oplysninger, som hjælper bedst Wynn ' s sag mod hans ene gang BFF hvad er en filial forsinkelse slot. Men når du har to mænd med dybe lommer og uendelige ressourcer, en fejde, som eksplosiv som dette vil ikke bare forsvinde i natten med knap en klynken. Det er indlysende, at den partiske rapport var en del af Steve Wynn ' s kampagne for at eliminere mig som en rival til sin magt inden for Wynn Resorts." Ikke overraskende, Wynn Resorts har været tavs siden den betænkning, der kom ud i slutningen af sidste uge. Det ser ud til, at konflikten mellem Kazuo Okada og Steve Wynn havde nået en blindgyde efter den tidligere blev officielt fjernet fra bestyrelsen af Wynn Resorts.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Hvor er stål bur, gutter?Det behøver ikke tage en raket videnskabsmand for at fastslå, at Chertoff 's rapport er en reaktion på den Freeh rapport Wynn Resorts bestilt, der ikke kun førte til Okada' s fordrivelse fra selskabets bestyrelse, men også så ham i krydset af justitsministeriet, Fbi, og selv de Nevada Gaming Control Board. Freeh til Wynn Resorts, der hævder, at den sidstnævnte rapport blev "strukturelt mangelfulde, ensidige, og tilsyneladende fortalervirksomhed drevet." Som første rapporteret af Review-Journal, rapporten, ifølge Chertoff, også håndplukket beviser til at gøre Okada ser dårligt, før du i sidste ende smække det ved at sige, at det manglede objektivitet, faktuelle støtte, og blev "strakte sig for at nå frem til konklusioner, som ville være nyttigt at Wynn Resorts bord" poker piratfisk tus berner-e.v.

Tilsyneladende, denne kamp er blevet mere end blot Wynn vs Okada poker pkv bonus nyt medlem 30. Det er blevet til et spil, man-upsmanship mellem disse to og deres kamp har selv spildt og involverede to indrettede tidligere føderale embedsmænd på modsatte ender af hegnet poker pizza castelletto sopra ticino.