gambling

iba ge slot 0100 v1327

Flytte følger beslutning i sidste måned til at løfte copyright restriktioner for alle ikke-Senet medlemmer I en video offentliggjort i dag af det Senet Gruppe, den BRITISKE organisation dedikeret til at løse problem gambling gennem forbrugeroplysning programmer, en række af branchens ledere tale om påvirkning og indflydelse af Senet-Gruppen ansvarlig gambling kampagnen: Når det Sjove Stopper, Stopper iba ge slot 0100 v1327.
Der optræder i videoen, Philip Bowcock, Chief Executive Officer hos William Hill PLC, siger: "jeg tror, at kampagnen har arbejdet på grund af den enkle budskab, og fordi alle i branchen har stået bag det." Richard Flint, Administrerende direktør for Sky Bet, siger: "Den mest tiltalende ting om kampagnen er at høre folk bruge det i almindelig samtale. Der har været ganske få eksempler, hvor jeg har hørt folk sige til deres venner, eller på TV, "når det sjove stopper, stop'." Også vist i videoen, Adele Duncan, Chief Executive of Gordon Moody ' Association, som løber bolig behandlingsprogrammer for gambling misbrugere, sagde: "jeg tror [kampagnen] får [en] budskab, der ikke er alt for doom og dysterhed, en besked, som er ganske tankevækkende, uden at være skræmmende. Hvis folk er for sjov", hvis det sjove stopper', jeg tror ikke, det er en dårlig ting. En smule humor gør ikke ondt." Den Senet Koncernens Når det Sjove Stopper, Stopper kampagnen er allerede foretaget af omkring 40% af UK gambling selskaber, som er målt ved salg indtægter og Senet Gruppen for nylig appelleret til hele UK gambling sektoren til at vedtage den kampagne. Gillian Wilmot, Formand for Senet Group, siger: "Siden lanceringen, reklame plads, der er afsat til messaging har haft en tilsvarende reklame værdi af £16 millioner hvert år wolf run online slot machine. Dette tal kan fordoble i henhold til en mere udbredt brug af kampagne-materiale i hele gambling sektor." I henhold til uafhængig forskning, der er udført sidste år, Når det Sjove Stopper, Stopcampaign har nået en anslået 82% af regulære BRITISKE spillere, med 33%, eller en vejledende 5 millioner voksne, der bekræfter, at det har hjulpet dem med at spille ansvarligt, da det blev lanceret i 2015. Den Senet-Gruppen har afholdt ophavsretten til det: Når det Sjove Stopper, Stopper kampagne, da 2015, men det annonceret i April 2018 at det var en ophævelse af visse af disse rettigheder for at sikre hele gambling industrien kan gøre brug af materialet wolf run golf slot maskine. Bilendi marked forskning på tværs af nationalt repræsentativ stikprøve af 2,001 voksne; oktober 2017 Kontakter til medier forespørgsler: Eterna ' s Partnere Nigel Fairbrass +44 (0)20 3911 0351 / +44 (0)7799 894 265 [email protected] Om Senet Gruppe Senet-Gruppen er en BRITISK organisation dedikeret til at løse problem gambling gennem forbrugernes beskeder som: "Når det er Sjovt, Stop, Stop", og initiativer med førende operatører for at forbedre player sikkerhed wolf run slot stor gevinst.

Den seneste undersøgelse af rækkevidde og konsekvenser af den ", Når det Sjovt stop, Stop" - kampagnen kan findes her: Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.