classic-news

hvordan til at studere spilleautomater

UK-baserede tech firma Betcade, som lancerede den første Android-baserede app store for rigtige penge gambling operatører, har meddelt, at den er ved at lukke ned for alle operationer, som ved udgangen af januar hvordan til at studere spilleautomater.
I en kort erklæring, der er udstedt i denne uge, Betcade grundlægger og administrerende DIREKTØR David Chang meddelte, at selskabet var i færd med at lukke virksomheder." Chang, der tilbydes ingen detaljer om, hvad der fremskyndede lukning, siger kun, at start-ups som hans "søge at få positiv indflydelse på den industri, som de er i, men dette kommer med stor risiko som en virksomhed." Chang takkede selskabets gaming og betaling industrielle partnere for at tro på hans vision om at bringe en "revolutionerende produkt" til markedet, men Chang sagde, at han havde fastslået, at "den bedste handling for virksomheden var at lukke forretningen på en ordentlig måde, og se efter vores folk det bedste, vi kan." Betcade dukkede op på scenen i September 2015, bygget op omkring Chang ' s bemærkning om, at der var "ingen effektiv mekanisme til opdagelsen eller distribution" af real-money spil apps hvordan til at studere poker bind 2. Virksomheden har gjort fremskridt i 2016, herunder at vinde UK Financial Conduct Authority ' s godkendelse som Autoriseret Betaling Institution, og lancerer sin Betcade Betaler mobile betalingsløsning for gambling operatører, der for blot en måned siden. Det er nogens gætte, om Betcade ' s business model, som efterlignede de traditionelle online gambling affiliate og betaling forarbejdning tilbud – viste sig at være i stand til at opretholde virksomhedens drift micro sd kaart op slot. I November 2015, Chang fortalte CalvinAyre.com's Rebecca Liggero, at han var blevet kontaktet af nogle af "de største operatører i verden", der "ønsker at være i" Betcade ' s online butik micro sd s7 edge slot.

Det er ligeledes uklart, om det er Android 's moderselskab, Google – der, som rival Apple' s App Store, barer rigtige penge gambling apps fra Android Spil online markedsplads udtryk for nogen utilfredshed med, at have sin mobil produkt forbundet med spil operationer og dermed lægge pres på Betcade investorer til at trække deres støtte. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre micro sd slot galaxy s21.