news

hvordan at vide

Der er foreslået i December 2015, SegWit forsøgte at sætte skub i den blokkæden ' s transaktion kapacitet ved at ændre, hvordan data blev lagret af netværket hvordan at vide. Det er også en variation på et tidligere forslag, der er fastlagt af Sergio Lerner på Bitcoin Kerne udvikler liste, som søgte at fusionere et minimalt plaster i bitcoin, der vil "rette op på den nuværende konflikt mellem forskellige politiske holdninger, der er til Segwit aktivering vs. Forslaget støttes af minearbejdere, der repræsenterer 83.28 procent af bitcoin ' s hashing magt, 20.5 millioner tegnebøger og 5.1 milliarder dollars i månedlig transaktion volumen på bitcoin-netværket, ifølge Barry Silbert-led Digital Valuta Group (DCG) hvis din poker hånd er god. SegWit har en masse spørgsmål, men at den største kritik mod forslaget, er dens brug af en 1:4-forhold, som nogle minearbejdere påpeget som en politisk beslutning, der vil binde bitcoin ' s forløb for år, uanset tekniske faktorer hvordan kan man vide odds i poker.

Blockstream har flere af de centrale medarbejdere på Bitcoin Kerne, som har været på kant med Bitmain. "Vi er også forpligtet til forskning og udvikling af tekniske mekanismer til at forbedre signalering i bitcoin fællesskabet, samt at sætte på plads kommunikationsværktøjer, for at arbejde tættere sammen med økosystemets deltagere i design, integration og implementering af sikre løsninger, der øger bitcoin kapacitet," den aftale, der er angivet hvordan at vide.
Samson Klippe, chief strategy officer og kendt Bitcoin Core trold, fortalte Coindesk, at "forslaget er blot at gå tilbage og opkog ting, der allerede er blevet diskuteret." Beslutningen om at aktivere en 2MB hårdt gaffel kan hjælpe med at løse blokkæden nuværende trængselsproblemer, men det ser også ud til at være en simpel kompromis for at overbevise bitcoin mining samfund til at støtte SegWit poker blinds. en stigning på kæde blokkæden rummet via en standard blok størrelse stigning." På trods af disse dvælende spørgsmål, Silbert har modtaget støtte af spillere fra hele verden, herunder Kinesisk minedrift producent af udstyr og bitcoin pool operatør Bitmain, samt Coinbase, Xapo, Bloq og Bitfury. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre all star knockout slot demo.
Halvtreds-seks virksomheder har annonceret en aftale, der søger at løse bitcoin ' s underliggende skalering spørgsmål all star lanes & casino silverdale wa.