latest

chancerne for flush i poker

Baseball var den anden mest satset på sport tiltrække $164M i spil, hvilket resulterede i en omsætning på $14.1 M, mens ishockey så $46.5 M i indsatser, der genererer $2.1 M i indtægter chancerne for flush i poker. Sports betting omsætningen blev på $27.2 M giver sportsbooks en 6% hold chancerne for en straight flush i texas holdem. Downtown Las Vegas også sat en ny rekord med spillere — der er for det meste lokale på dette område — netting $76.2 M i gevinster.

Nevada ' s sportsbooks sendt en sports betting håndtag af $458M chancer for hver hånd i poker. Dette markerer en 0,3% stigning April 2019 på trods af det faktum, at antallet af mennesker, der besøger las Vegas er faldet med 27% i samme periode globale event center på winstar verden casino og resort begivenheder.

Det var anden måned i træk, at slå tidligere rekorder global gambling guidance group (g4). April ' s sports betting håndtag placeret Nevada tredje i landet bag New Jersey ($748M) og Pennsylvania ($479M) global gambling industrien markedets størrelse.