post

i poker

Asiatiske online betting giant SBOBET har lanceret en poker site på gaming løsning udbyder, Microgaming poker produkt MPN i poker. For blot et par måneder efter at annoncere tilsætning af georgiske operatør Adjarabet, MPN (tidligere Microgaming Poker Network) meddelte, at Isle of Man - og Filippinerne-licens SBOBET havde gået live på nettet.
SBOBET slutter Betsson, BetVictor, Betway, Paf, Stan James og 32Red på MPN, selv om den SBOBETpoker.com tilbyder i øjeblikket kun tilgængelig i Indonesien og Malaysia (den engelske hjemme side viser stadig en "kommer snart" meddelelse) hvad der slår et fuldt hus. SBOBET er også den syvende operatør til at starte MPN ' s HTML5-baserede mobile poker produkt hvordan til at bruge black jack hastighed patch.
Microgaming ' s head of poker Alex Scott sagde, at hans firma var "begejstret for at tilføje sådan en velkendt navn til MPN." Scott sagde, at undertegnelsen af en sådan en "stor virksomhed" som SBOBET var en refleksion af alt det hårde arbejde, virksomheden har gjort for at oksekød op MPN brand i løbet af de seneste år, herunder lanceringen af nye MPN Poker Tour. Ikke at stå tilbage, Isle of Man-baserede Microgaming for nylig afsløret fem nye slots titler i Maj måned.
De titler får en samtidig udgivelse på onsdag via download, Flash og HTML5, så godt som native apps til Android og iOS hvordan til at bruge black jack tag belægning. Microgaming ' s Hoved af Casino Spil, Mike Hebden sagde, at der var "noget, der vil passe til alle" i den sværm af nye udgivelser. De spil omfatter vandtema Ariana, frigivelse af, som er ledsaget af en kampagne, der kunne sende en heldig spiller på en €6k udflugt til Dubai hvordan til at bruge black jack male. Så er der køkken med fokus på Store Kok, der introducerer en helt ny Stigende Wilds™ element, som skaber "en opadgående spor af wilds." Der er også den mytologi som tema Flod af Rigdomme, jungle udflugt Adventure Palace og Penguin Splash, hvor flightless fugle ind i en høj-dykning konkurrence avorion få flere slots tårn. Bare ingen alarm Greenpeace eller SPCA, okay?Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.