latest-news

hvordan at undgå at der kastes en 7 i craps

Bestyrelsesformand og chief executive officer i Las Vegas Sands Corporation er at begå $650 millioner til delvis finansiering af projektet og er på udkig efter en anden $750 millioner i hotel skat indtægter fra det offentlige og $500 millioner fra Raiders og NFL hvordan at undgå at der kastes en 7 i craps.
En Los Angeles-baseret erhvervsejendomme firma, der var involveret i de tidlige faser af et forslag til 65,000-sæde hvælvet NFL stadion i Las Vegas, formelt afsluttet sit engagement med projektet i sidste måned, ifølge lokale kilder hvordan til at undgå poker fortæller. På Torsdag, Majestætiske Realty Co. League ejere ville have til at godkende flytning af Raiders fra Oakland til Las Vegas med et flertal på tre fjerdedele afstemning. Executive Vice President Craig Cavileer efter sigende sagt, at Majestætiske gjorde flytte, da det blev klart, at snarere end et projekt til mia stadion var ved at udvikle sig til et ældre projekt, Sheldon Adelson og hans familie. I mellemtiden, Nevada lovgivere vil mødes i dag til at overveje forslag, der vil øge hotellet skat på Las Vegas Strip ved 0.88 procent op fra 12 procent hotelværelse skat turister, der allerede betaler jeg kan ikke tro.

Majestic Realty var involveret i stadion-projektet på grund af dets 2011 forslag til en on-campus stadion på UNLV. September 15, Southern Nevada Turisme Infrastruktur-Udvalget enstemmigt godkendt den offentlige finansiering forslag, som var et første skridt i den kontroversielle plan det er ikke spil gratis.

Pengene fra hotellet skat bidrager til at finansiere skoler, turisme forbedring projekter, og andre tjenester jeg køber gamle spilleautomater. I januar på deres årlige møde, NFL ejere vil mødes for at afgøre, om eller ikke at underskrive den aftale om at gøre flytning til en realitet.