experts-choice

play poker online gratis

Flytningen af den virksomhed, hvis modervirksomhed er Novo Invest GmbH, og hvis datterselskaber omfatter Kortspil, Ainsworth Spil Teknologi og Gamestec Fritid Begrænset blandt andre, vil fremskynde sin ekspansion i Asien-Pacific regionen play poker online gratis. Desuden, vi er sikre på, at dette kun er det første skridt i et langvarigt, strategisk partnerskab, der giver os mulighed for at vokse sammen i flere markeder spille omaha poker online gratis. Vores første licenstager til at gå live, skal være Totogaming, en af Armeniens førende iGaming-operatører, og de vil være i stand til at tilbyde klassisk NOVOMATIC slots som Lucky Ladys CharmTM deluxe, Sizzling Hot TM deluxe, Apollo Gud af Solen og Bog af RaTM Magi, samt andre spændende gaming indhold." "det første skridt i et langvarigt, strategisk partnerskab" Også at kommentere på det nye partnerskab, Head of Sales for Kortspil, Daniel Lechner, tilsat.. spil gratis poker og tjene rigtige penge.
"Vi er mere end glade for at arbejde sammen med Digitain og give vores store udvalg af spil til spillere i Armenien. De er uden tvivl en af markedets førende premium slots spil udbydere med et globalt omdømme for innovation og kvalitet engagement for slots spillere swtor. Hastigheden af den tekniske integration var fremragende – hvilket gør det til et af de hurtigste integrationer, vi nogensinde har gennemført." Tie-up med Digitain er i hælene på Novomatic distributionsaftale med Asian gaming udstyr leverandør, og spiludbyderen, Indo Pacific Gaming (IPG).
i Henhold til vilkårene i aftalen, et udvalg af slots fra de førende udvikler og leverandør af iGaming løsninger er nu live på Digitain platform, der skal fordeles i Armenien til regulerede online casinoer hvor man kan finde augmentation slot komponent. Det vil se IPG distribuere den Østrig-baseret gaming udstyr maker ' s komplette sortiment af gaming-produkter og-systemer i regionen, der omfatter, Vietnam, Nepal, Goa, Sri Lanka, Laos og Cambodja. swtor hvor får du augmentation slot komponent.