articles

harrah ' s new orleans poker turnering tidsplan

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. "Han er en af de bedste spillere i verden, men jeg vidste, at hvis jeg kunne trække ham ned og få ham kort, at jeg kunne spille en smule, hvilket er, hvad jeg gjorde," Steve Sung fortalte PokerNews bibeskæftigelse reporter, Kristy Arnett, når der refereres til sin heads-up-modstander. Duhamel Fører Players Championship Jonathan Duhamel har en ledende rolle i en af de største begivenheder i serien: Event #55: På $50.000 Poker Players Championship harrah ' s new orleans poker turnering tidsplan.

Phil Galfond var chipleader da vi trådte ind i den endelige tabel, der består af Sunget, Dani Stern, Stephen Chidwick, Max antal Lehmanski og Richard Lyndaker som slot til at sætte vaskemiddel i. Kun Sunget og Galfond havde været der, set det, gjort det, og nu holdt den berømte guld armbånd, og det var de to af dem blev efterladt til duel heads-up for chancen for at vinde deres andet World Series of Poker (WSOP) armbånd som slot til at sætte ram. Jim Collopy, Rocco Palumbo, Jesse Sylvia, JC Tran, Matt Salsberg og Sam Grafton har alle chips, som vi bliver dybt og beskidt på den anden dag af handling.

Sunget viste [Kd] [Ts] og Galfond sagde, at han overvejer at flytte all-in med kun fire-høj; Sunget sagde, at han ville have kaldt som slot til at sætte ram i.