latest

den tynde røde linje poker

Bonini erklæring læse...
Den langsigtede udvidet partnerskab med Intel [Selskab] åbner endnu flere muligheder for os til at tage vores bestræbelser på et helt andet niveau på en global skala." den tynde røde linje poker. "ESL og Intel [Selskab] har arbejdet side-by-side på voksende eSports for næsten to årtier. I et forsøg på at øge populariteten af eSports rundt omkring på kloden, Amerikanske it-gigant, Intel Corporation, har meddelt, at det vil være partner med konkurrencer arrangør ESL til at investere mere end $100 millioner i sektoren i løbet af de næste tre år.
At forme fremtiden: Santa Clara-hovedkvarter Intel Corporation erklæret, at eSports snart kunne blive "en milliard-dollar-industri" med det nye partnerskab grund til at inddrage de par, der forsøger at forme sektor er "fremtidens landskab" ved at køre yderligere arrangementer og turneringer, og derudover giver en række af innovative teknologier den tredje prins slot maskine. Reichert erklæring læse... Dette partnerskab vil fremme den hurtige udvikling af eSports og Intel [Selskab] er forpligtet til at få gang i denne nye æra med teknologi, løsninger, der placerer den gaming community og fans i første række." Eventuelle nye arrangementer for Asien: For hans del, Ralf Reichert, Co-Chief Executive Officer for Köln-baserede ESL, proklamerede, at et udvidet partnerskab med Intel Corporation er at kunne se hans firma desuden indføre nye eSports-events 'til nye regioner i verden", herunder " visse lande i Asien og Oceanien hvordan du indløser slot maskine.
Levering af "teknologi-løsninger': John Bonini, Virtual Reality, Spil og eSports Vice-President og General Manager for Intel Corporation, detaljeret, at den udvidede partnerskab vil se hans firma yderligere støtte en række begivenheder fra ESL ' s live kredsløb såsom dens ESL Én, CS:Go Pro League $1.000.000 Intel Grand Slam-konkurrencer samt sin langvarige Intel Extreme Masters udstyrsstykke hvordan til casino heist solo. "Det fælles investeringer med ESL i økosystemet betyder, at eSports vækst og innovation, som vi har fået i løbet af de seneste to årtier vil fortsætte hvordan til at hæve poker chips. Værd eu -: Ifølge en officiel tirsdag den pressemeddelelse, der blev offentliggjort af European Gaming Media og Begivenheder, den Californiske innovator afsløret, at ordningen udgør en videreførelse af den allerede succesfulde alliance med ESL og er sat til at repræsentere den mest værdifulde teknologi og mærke partnerskab i historien om eSports.
Han erklærede, at eu skal desuden inddrage innovator levere "teknologiske løsninger" herunder dens Intel Core i9 Processor og Intel Xeon-processorer til magten disse pro-niveau konkurrencer hvordan at vinde blackjack bovada.