gambling

shuffle poker chips til salg

"Virtual reality er stadig i sin vorden, men det er klart, at det har potentiale til grundlæggende at ændre hverdagen, mere end nogen teknologi har nogensinde har kunnet før," siger Alexandre Tomic, der er chief executive officer af SlotsMillion shuffle poker chips til salg.
Besøgende til Cash Game Festival (8-12 Jun) i San Giljan, Malta, og iGaming Supershow (7-10 Juni), i Amsterdam, Holland, vil opleve inde i, hvad virksomheden hævder at være, "verdens første nogensinde med rigtige penge, multi-spiller, virtual reality casino" shuffle poker chips én hånd. SlotsMillion planer om at forene to industri viser, afholdt i forskellige lande, gennem innovative virtual reality (VR) - teknologi tid slot darshan i tirumala.

Hertil kommer, at mellem 8-10 juni, en enorm tv, der kan ses gennem den SlotsMillion bygningens gulv til loft-vinduer, vil strålen direkte feed af den officielle Cash Game Festival live stream, som vil blive udsendt med live kommentarer fra den primære tabel i løbet af festivalen tidspunkt for tællere i tirupati. Er indrettet i en Art Deco-inspirerede værelse på 22 etage af den højeste bygning i en futuristisk by, SlotsMillion siger, at det vil transportere besøgende til et andet univers.